Нидерландската компания, водещ доставчик на крепежни елементи за авиацията и автомобилостроенето

...
Нидерландската компания, водещ доставчик на крепежни елементи за авиацията и автомобилостроенето
Коментари Харесай

Край Стара Загора: Откриват завод, в който ще се произвеждат части за самолети и автомобили

Нидерландската компания, водещ снабдител на крепежни детайли за авиацията и автомобилостроенето в Европа Nedschroef ( " Недшрьоф " ) обяви официалното разкриване на нова индустриална база в Стара Загора. 

По-рано тази година стана ясно, че инвестицията в предприятието ще възлиза на 60 милиона лв.. По нейното привличане и реализация работи комерсиалното аташе на България в Мюнхен Стефан Йонков.

" Решението за разширение в Стара Загора е подбудено от непоколебимия ангажимент на Nedschroef да доставя висококачествени артикули на своите клиенти, като в същото време усъвършенства упованията за равнището на обслужване на клиентите си. Със своята обещаваща бизнес среда, наред с квалифицирана работна ръка, отличната инфраструктура и близостта си до Централна Европа, България съставлява завладяваща опция за Nedschroef да укрепи своето световно наличие ", разясниха от компанията.

Българското отделение на Nedschroef ще служи като център за произвеждане на гама от решения за закрепване. Оборудван с най-съвременни машини и технологии, заводът ще разреши на компанията да отговори на възходящите потребности на световната си потребителска база. 

Най-големият производител на оръжие в България откри цех в Стара Загора, търси 300 нови чиновници

Средните заплати в завода ще доближават 2200 лв.

Транспортната инфраструктура въз основата в Стара Загора ще улесни бързите доставки, ще увеличи гъвкавостта и ще рационализира интервенциите по веригата за доставки. Освен това инвестицията на Nedschroef в локалната стопанска система ще сътвори благоприятни условия за претовареност, които ще допринесат за цялостния напредък на района.

" Решението на Nedschroef да сътвори индустриална база в Стара Загора е трогателен крайъгълен камък за нашата компания ", сподели изпълнителният шеф на Nedschroef Пол Редтс.

" Тази самодейност ни разрешава да развиваме стабилно световната група напред. Убедени сме, че тази инвестиция в Стара Загора ще даде позитивен резултат както за Nedschroef, по този начин и за локалната общественост ", добави той.
 Аутсорсинг промишлеността в България търси нови местоположения - Стара Загора, Велико Търново и Русе
Аутсорсинг промишлеността в България търси нови местоположения - Стара Загора, Велико Търново и Русе

Гост в предаването Money.bg е Илия Кръстев, член на УС на Българската аутсорсинг асоциация

Със седалище в Холандия, в Nedschroef работят повече от 2300 души. Компанията с близо 130-годишна история участва в 10 страни.

Клиенти на компанията са водещи международни производители на търговски самолети и снабдители на услуги за гражданска авиация, а също и приети производители на коли и техните снабдители.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР